Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سایر رسانه های خبرگزاری تقریب، سرهنگ علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا به ترفند کلاهبرداران سایبری با موضوع جمع آوری فطریه و کفاره اشاره و اظهار داشت: شیادان مجازی با مهندسی اجتماعی و به مناسبت‌های مختلف و با ترفندها و تبلیغات متنوع اقدام به کلاهبرداری از افراد می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا به ترفند تازه مجرمان سایبری در فضای مجازی اشاره و تصریح کرد: افراد دقت داشته باشند که برای پرداخت اینترنتی فطریه و کفاره حتما از طریق موسسات معرفی شده اقدام کرده و از پرداخت وجه در سایت های نامعتبر و حساب‌های شخصی افراد خودداری کنند.

وی گفت: افراد نباید به پیام ها و تماس‌های تلفنی افراد سودجو به بهانه جمع آوری فطریه و کفاره توجه کرده و به لینک‌های ارسالی مراجعه کرده و بر روی آنها کلیک کنند چرا که در دام مجرمان سایبری گرفتار شده و اطلاعات حساب یا موجودی بانکی شان به سرقت می رود.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: فطریه پلیس فتا کفاره فطریه و کفاره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۲۰۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار قضائی درباره کلاهبرداری از طریق تبلیغ وامهای کم‌بهره

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی بابک محبوب علیلو درباره تشدید فعالیت تبلیغاتی در فضای شبکه های اجتماعی، نسبت به فعالیت اشخاصی که در قالب عناوین فریبنده و شرکت‌های صوری و جعلی اقدام به کلاهبرداری از منابع مالی مردم می‌کنند، هشدار داد.

وی به گزارش‌های رسیده از شهروندان تبریزی و نیز تشکیل پرونده‌های قضائی در شعب دادسرا درباره این موضوع اشاره و اظهار کرد: برخی افراد با عناوین شرکتی صوری در قالب پرداخت وام فوری و ضروری اقدام به کلاهبرداری می‌کنند که دستکاه قضائی با این عده به شدت برخورد می‌کند.

محبوب علیلو ادامه داد: شهروندان باید توجه کنند که کلاهبرداران در قالب شرکت‌ها به تبلیغ و اعطای وام ضروری و فوری در کمترین زمان ممکن به اخذ کارمزد و چک و سفته، پروانه کسب، فیش حقوقی و گذرنامه و مدارکی از این دست اقدام می‌کنند و پس از مدتی متواری می‌شوند.

وی با بیان اینکه منشاء بروز برخی جرائم، اعتماد به مرتکبان است، بر ضرورت هوشیاری مردم برای خنثی کردن اقدام‌های متقلبانه افراد شیاد و باند‌های کلاهبردار تاکید کرد.

دادستان عمومی و انقلاب اسلامی تبریز گفت: شهروندان باید در برابر تبلیغات گسترده کلاهبرداران هوشیار باشند و در دام آنها نیفتند و در صورت مواجهه با چنین آگهی ها و افراد، برای معرفی و دستگیری آنها در سریع‌ترین زمان به مراجع قانونی مراجعه کنند.

 

دیگر خبرها

  • عامل ۸۰درصد دسترسی غیرمجاز به حساب کاربری کاربران چیست؟
  • هشدار قضائی درباره کلاهبرداری از طریق تبلیغ وامهای کم‌بهره
  • چرا موبایلمان هک می‌شود؟ | تنها راه‌ جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ
  • فعال نبودن تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک کاربران است
  • عامل ۸۰ درصد دسترسی غیرمجاز و هک حساب کاربران شبکه‌های اجتماعی
  • هشدار پلیس درباره ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • ترفند جدید کلاهبرداری/ یک سوال جواب بده صدمیلیون برنده شو
  • خالی کردن حساب با سوال ۱۰۰ میلیونی!
  • «جایزه صد میلیون تومانی» ترفند جدید کلاهبرداران تلفنی!
  • سنگ چاقو تیز کنی که برای قصاب ۸۰۰ میلیون ریال آب خورد!